The Last song - Nicholas Sparks



Titel: The last song
Författare:
Nicholas Sparks

Ronnie bor tillsammans med sin mamma och brorsa i New York. Hennes mamma insisterar på att de ska spendera sommaren med sin pappa i North Carolina. Ronnie är inte alls intresserad av att tillbringa sin sommar på en plats där ingenting alls verkar hända; hon är inte intresserad av att umgås med sin pappa som lämnade dem för tre år sedan. Hon är arg, medan hennes bror älskar varje sekund han får spendera med deras pappa. Vad Ronnie inte hade förutspått var att den sommaren skulle bli fylld med mer drama än en sommar i New Yorks nattklubbar någonsin skulle kunna erbjuda.

Som vanligt med Nicholas Sparks böcker så är grunden till hela boken kärlek. Första kärleken och familjekärlek. Och som vanligt med Nicholas Sparks så kan man ju förbereda sig med näsdukar - hans böcker är alltid tragiska på ett eller annat vis.

Jag har ingenting att klaga på när det gäller The Last Song. Jag tycker om den. Den är bra för vad den är, helt enkelt. Om man gillar romantiska böcker så lär man gilla den här. Den är välskriven och svår att lägga ifrån sig.

~Evve

RSS 2.0