#backazara

Hänger ni med angående allt hat Zara Larsson får just nu? Trodde inte att jag någonsin skulle skriva ett blogginlägg om Zara Larsson, men helvete alltså... Hon har ju för fan mer balls än de flesta män där ute.
 
Blir mörkrädd när jag läser kommentarer hon har fått från VUXNA MÄN. Såg på instagram att hon lade upp några exempel på saker folk (främst män) har skrivit om henne och det är groteskt och hemskt. Hade dessa män vågat skriva såna här saker om vilken tonåring som helst? Självklart inte! Så varför hoppar dem på 17åriga Zara? 
 
Hon är klokare än många i hennes ålder. Hon är framgångsrik och fräck! Hon verkar vara en riktigt härlig människa. Mycket respekt åt henne som törs stå för kvinnors rättigheter trots skiten hon får.
 
VARJE gång jag kikar in i en tråd angående henne är det alltid någon snubbe som verkar tycka att han har rätt att trycka ner henne för att hon "trycker ju ner män!!!". Du som kommenterar. Håll käften. Seriöst. Tar du åt dig när hon säger att våldtäkskultur och hot mot kvinnor är ett problem i världen så är du en del av problemet. 
 
Jag blir så jävla trött på män som drar "not all men" argumentet, för varför i helvete försöker ni göra detta till en diskussion om er? Det handlar inte om män, det handlar om hur många kvinnor som känt sig nedvärderade, hotade, trakasserade, blivit misshandlade eller våldtagna av män. Något av dessa har hänt nästan alla kvinnor någon gång i deras liv. 
 
Och det ska inte behöva vara såhär att när en 17 årig sångerska går ut i media med dessa frågor så hoppar vuxna män på henne och säger att hon borde misshandlas. Förstår inte alla hur fucked up det är? 
 
Nej. Zara Larsson, du har mitt fulla support. Du är ett jäkla badass, och jag hoppas att inte dessa skitstövlar drar ner dig. #backazara
 
RSS 2.0