Paket från Femimal.

Bada är ju faktiskt inte det enda jag sysslar med, även om det gärna ser ut så här, höhö. Jag försöker ju nå min målvikt på 53 kilo också!
 
För stunden pendlar jag på 57 sträcket. Det är alltså cirka fem kilo kvar. Motivationen har varit låg hela året men NU har jag kommit igång. Det blir en del träning och har börjat komma tillbaka till att tänka på vad jag stoppar i mig också. 
 
Behöver dock lite hjälp på traven. Därför klickade jag hem Abs-orb från Femimal. Jag har aldrig prövat några produkter därifrån tidigare, men Alexandra Bring är ju goals så tänker att jag inte har något att förlora på att pröva hennes grejer. 
 
Man tar Abs-orb för "fettförbränningens skull". Jag vet inte om några sådana tabletter egentligen fungerar men dessa ska också hjälpa en med sötsuget och koffeinet ska hålla en pigg och taggad inför gymmet! 
 
Ser fram emot att testa dem. Ska bli intressant. Hoppas innerligt att dem hjälper mot mitt sötsug för det är nog det jag har mest problem med. Äter inte överdrivet mycket godis och liknande men har nästan alltid sötsaker hemma IFALL jag blir sugen, vilket resulterar i att jag äter det mer ofta än jag kanske behöver.
 
Återkommer när jag testat på detta ett tag, så får vi se hur det går! 
 
RSS 2.0