Shoot for the stars by Lush.

Nämnde i mitt förra inlägg att det blev ett kvällsbad igår. Emil var inte hemma och därför fick det bli den andra badbomben som jag köpt själv. 
 
Shoot for the stars heter den! Luktmässigt kan den faktiskt ha blivit min favorit hittills! Det var bannemej som en dröm. Kan inte sätta fingret på vad det är den luktar, men tro mig när jag säger att den luktar prima. 
 
Idag blir det ingen video då jag inte har hunnit ladda upp den ännu, men det blir ändå en del bilder då den, förutom att den luktade gott, dessutom såg rätt fantastisk ut! Passar även såhär till nyår, kan jag känna!
 








 
Det kommer väl inte som någon chock längre att även denna glittrar! Det var väl främst regnbågsfärgerna jag föll för, dock. Det blev en himla vacker effekt i badet! 
 
Gillade även den mörkblå färgen vattnet blev. Det var nästan lite den här tonen jag väntade mig från Intergalactic -- men som bekant så blev vattnet grönt av den badbomben. 
 
Förutom att den luktade gott och var riktigt fin, räckte den dessutom lääänge. Bubblade och pyste ett bra tag innan den var helt upplöst! Helt klart en ny favvis!♥
RSS 2.0