Fruits basket; en anime för nybörjare!

Fruits Basket var nog den första animen jag såg (förutom Pokemon eller Sailor moon då). Det var nästan sju år sedan. Nu ser jag om den och SQUUUUEEEEE... Den är rätt söt. 
 
 
Fruits Basket handlar om Tohru Honda (Honda Tohru på japanska) som blir föräldrarlös. Först var det meningen att hon skulle bo hos sin farfar men hans hus måste renoveras om och för att hon inte vill ställa till med problem, säger hon åt honom att hon kan bo hos en kompis sålänge. 
 
Tohru bor inte hos en vän utan tältar istället ute i skogen. Påväg till skolan upptäcker hon ett hus hon inte sett innan. Hon går för att undersöka och stöter då på Shigure och Yuki Sohma som bor i huset. Yuki går i Tohru's klass, och upptäcker att hon bor i ett tält. Självklart bjuder dem in henne till att bo hos dem. 
 
Det dröjer inte längre förrän Tohru upptäcker familjen Sohma's hemlighet; varje gång dem blir kramade av någon från motsatta kön förvandlas dem till något utav djuren i den kinesiska zodiaken. 
 
Den är riktigt söt, faktiskt. Tohru kan vara en aning jobbig ibland då hon aldrig vill vara ivägen och är så genomgod men i övrigt är den sevärd! Den är på 26 episoder. Ett avsnitt är ca 20 minuter långt. Rekommenderas! ♥
RSS 2.0